SUPER SURPRISE BOX!


De super Surprise box is een uniek concept. Wat er in de box zit is een verrassing. Uiteraard kan je wel je voorkeuren aangeven. De box is gevuld met producten ter waarde van €65! de box is te koop voor een zeer voordelige prijsje van €30. De box is gevuld met touwproducten en overige ruitersport artikelen. Wat kan ik nou eigenlijk allemaal verwachten van de super surprise box? de volgende artikelen zitten er standaard in:

- Touwhalster met daarop een neusband                      

- Teugels 

- Neckrope

- een gratis halstertouw OF Leadrope

- een tegoedbon ter waarde van €10 om te besteden in onze webshop.

- decoratie op je touwproducten

- als extra verrassing kunnen de volgende artikelen erin zitten ( Paarden snoepjes, sleutel hanger, sierraden, verzorgingsartikelen voor je paard/pony)

Limited Edtion!

Wees er snel bij! er zijn maar een beperkt aantal exemplaren van de Super Surprise box. OP=OP. De voorraad word niet opnieuw aangevuld. Het is een eenmalige aanbieding. De levertijd van de box is 1 a anderhalve week.

Bestel hier

Super surprise box

De super Surprise box is een uniek concept. Wat er in de box zit is een verrassing. Uiteraard kan je wel je voorkeuren aangeven. De box is gevuld met producten ter waarde van €65! de box is te koop voor een zeer voordelige prijsje van €30. De box is gevuld met touwproducten en overige ruitersport artikelen. Wat kan ik nou eigenlijk allemaal verwachten van de super surprise box? de volgende artikelen zitten er standaard in: - Touwhalster met daarop een neusband - Teugels - Neckrope - een gratis halstertouw OF Leadrope - een tegoedbon ter waarde van €10 om te besteden in onze webshop. - decoratie op je touwproducten - als extra verrassing kunnen de volgende artikelen erin zitten ( Paarden snoepjes, sleutel hanger, sierraden, verzorgingsartikelen voor je paard/pony)

30,00 € 65,00 €