Workshop bij Touwhalster verkoop

Workshop touwhalster knopen

Een touwhalster is een halster gemaakt van ppm touw (polypropyleen touw) Dit touw word veel gebruikt bij het maken van hondenlijnen en paardenhalsters. Een touwhalster is gemaakt van fijn touw en heeft een kleiner oppervlakte dan een normaal halster. Hierdoor is een touwhalster perfect om in te zetten tijdens je trainingen. De hulpen worden met behulp van een touwhalster subtieler doorgegeven aan je paard. Een touwhalster kan worden ingezet voor grondwerk, longeren en rijden. Natuurlijk is het ook ontzettend leuk om een touwhalster voor de 'heb/leuk' te hebben, ze kunnen bijvoorbeeld ook als decoratie dienen bij fotoshoots. 

Tijdens een workshop mogen de deelnemers hun eigen touwhalster maken. De kleuren, decoraties etc mogen allemaal zelf worden gekozen. Ik neem alle materialen mee en zorg ervoor dat er voor iedereen iets leuks bij zit wat bij zijn/haar pony of paard past. De workshop is voor jong en oud en duurt afhankelijk van de leeftijd van de deelnemers anderhalf uur. De kosten zijn €25,00 per persoon. 

In samenwerking met maneges is het ook mogelijk om een workshop te combineren met buitenrit (zie bovenstaande video) De deelnemers van de workshop dag gaan dan tijdens de workshop hun eigen touwhalster knopen. Hierna gaan de deelnemers op buitenrit in de omgeving van de manege. Uiteraard is alles mogelijk en zijn de kosten hiervan bespreekbaar. 

Nog meer vragen? stuur een email naar: touwhalsterverkoop@gmail.com


Online boeken

Boek hier een workshop. Wij bevestigen uw boeking per e-mail